Voorlopig geen Friese Elfstedentocht

Voorlopig geen Friese Elfstedentocht

19 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– In verband met huidige coronasituatie –

Voorlopig geen Friese Elfstedentocht

LEEUWARDEN – Er komt voorlopig geen Elfstedentocht. Dat heeft de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden bepaald.

Ander halve meter regel

Ongeacht de weersomstandigheden, is het vanwege de huidige coronasituatie niet mogelijk om een eventuele de tocht op een veilige manier te organiseren. Het grootste en tevens belangrijkste bezwaar is de anderhalve meter maatregel.

Het bestuur van de Elfsteden Vereniging hoopt dat de situatie eind januari of begin februari beter is. “Maar die kans wordt wel erg klein”, zegt Wiebe Wieling, voorzitter van De Friesche Elf Steden, tegen een verslaggever van Omrop Fryslân.

Gratis Livestream!

Voorlopig geen Friese Elfstedentocht
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...