Vos volgend jaar kopvrouw van Jumbo-Visma

Vos volgend jaar kopvrouw van Jumbo-Visma

30 juli 2020 0 Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Vos volgend jaar kopvrouw van Jumbo-Visma

AMSTERDAM – Wielrenster Marianne Vos rijdt volgend jaar bij de wielerploeg van Jumbo-Visma. De 33-jarige Vos wordt kopvrouw bij de nieuwe Nederlandse vrouwenwielerploeg. Ze tekent er een contract voor twee jaar meldt Thijs Zonneveld in het AD.

Vos is tweevoudig olympisch kampioene en twaalfvoudig wereldkampioene in verschillende disciplines. Hoewel Marianne Vos internationaal niet meer dominant is, geldt ze nog altijd als een van de beste rensters uit het vrouwenpeloton.

Bij Jumbo-Visma wordt Vos het uithangbord van een nieuwe ploeg en een project dat meer jongens én meisjes op de fiets moet krijgen.

SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter