VVV – Ajax begint zaterdag ruim een uur eerder

VENLO – Ajax begint zaterdag ruim een uur eerder aan de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. De aftrap is van 19.45 uur verplaatst naar 18.30 uur.

Omdat Ajax zich dinsdagavond plaatste voor de play-offs van de Champions League is de wedstrijd op verzoek van de Amsterdammers naar voren geschoven. Op dinsdag 20 augustus staat het heenduel op Cyprus tegen APOEL Nicosia namelijk alweer op het programma.

Oorspronkelijk zou de wedstrijd in Venlo om 18.30 uur beginnen. Het duel van PSV werd echter verplaatst van zaterdag naar zondag, waardoor Ajax ook werd verschoven ten gunste van de tv-kijker.

Vorig seizoen won Ajax met 1-0 in Limburg door een benutte strafschop van Dusan Tadic in de 88e minuut.

Sportredactie

Next Post

Bruns definitief op huurbasis naar PEC Zwolle

wo aug 14 , 2019
ZWOLLE – Thomas Bruns is officieel speler van PEC Zwolle. De middenvelder uit Wierden wordt door de provincieclub dit seizoen gehuurd van Vitesse, waar Bruns op een zijspoor is beland.  Bruns maakte twee jaar geleden de overstap naar Vitesse, nadat hij zes jaar onder contract stond bij Heracles Almelo. Bij […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: