VVV Venlo en PEC Zwolle delen punten

28 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Lam krijgt rode kaart –

VVV Venlo en PEC Zwolle delen punten

VENLO – VVV Venlo en PEC Zwolle hebben in een gelijk opgaande strijd de punten gedeeld. In Venlo stond aan het einde van de zaterdagavond 2-2 op het scorebord.

Matig duel

In een matige partij voetbal wisten beide ploegen twee keer te scoren. Het was voor beide ploegen een wedstrijd om snel te vergeten. De doelpunten werden gescoord door Arias (21) 1-0, Pherai (36) 1-1, Van Duinen (69) 1-2 en Giakoumakis (78) 2-2. PEC Zwolle verdediger Lam kreeg in de blessuretijd van het duel nog een rode kaart wegens een overtreding op een doorgebroken speler.

VVV Venlo heeft na 10 wedstrijden 9 punten en staat op de 13e plaats. PEC Zwolle heeft evenveel punten maar een beter doelsaldo en staat derhalve 11e. RKC Waalwijk staat 12e.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!