Waterpolosters via Kazachstan naar halve finale OKT

Waterpolosters via Kazachstan naar halve finale OKT

22 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Waterpolosters via Kazachstan naar halve finale OKT

TRIËST – De Nederlandse waterpolosters zijn nog één stap verwijderd van deelname aan de Olympische Spelen in Tokio. Op het kwalificatietoernooi in Triëst wonnen de waterpolosters in de kwartfinale eenvoudig van Kazachstan: 19-6.

Ticket Tokio

In de halve finales staan twee tickets voor Tokio op het spel. Alleen de finalisten van het OKT plaatsen zich voor de Spelen. Nederland speelt zaterdag tegen Griekenland, de andere halve finale gaat tussen Italië en Hongarije.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!