Waterpolovrouwen plaatsen zich voor Olympische Spelen

Waterpolovrouwen plaatsen zich voor Olympische Spelen

23 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Waterpolovrouwen plaatsen zich voor Olympische Spelen

TRIËST – De waterpolovrouwen hebben zich dankzij een zege op Griekenland verzekerd van een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio. De Nederlandse vrouwen wisten in de halve finale van het OKT in Triëst met 7-4 te winnen van de Grieken.

Finale

De Nederlandse waterpolosters plaatsten zich in 2008 het laatst voor de Olympische Spelen. Oranje speelt zondag nog te finale van het OKT toernooi. De tegenstander is de winnaar van het duel tussen Italië en Hongarije. De twee finaliste plaatsen zich voor de spelen in Tokio.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...