Weer publiek bij Nederland - Letland

Weer publiek bij Nederland – Letland

16 maart 2021 Uit Door Sportredactie

AMSTERDAM – Bij de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Letland mogen vijfduizend toeschouwers worden toegelaten. Het betreft een experiment om te kijken of het mogelijk is om op korte termijn weer publiek toe te laten bij voetbalwedstrijden. De wedstrijd tussen Nederland en Letland staat op het programma voor 27 maart en zal worden gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Experiment

De test is een onderdeel van het zogeheten Fieldlab Evenement, waarmee onderzocht wordt hoe er op een veilige en verantwoorde manier weer toeschouwers kunnen worden toegelaten bij grote evenementen. Fieldlab Evenementen is een initiatief van de evenementensector in samenwerking met de overheid.

Eerder werden op kleinere schaal al vergelijkbare tests gedaan. Dit was bij twee wedstrijden in de eerste divisie. Hier werden toen ongeveer 1.300 toeschouwers toegelaten.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...