Wellens grijpt tweede etappezege in Vuelta

Wellens grijpt tweede etappezege in Vuelta

4 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– 14e Vueltaetappe prooi voor Tim Wellens –

Wellens grijpt tweede etappezege in Vuelta

OURENSE – De Belg Tim Wellens heeft de veertiende etappe in de Spaanse Vuelta gewonnen. Het was voor Wellens zijn tweede etappezege in deze Vuelta. Woods eindigde als tweede en Stybar passeerde als derde de finishlijn in Ourense.

Klassement

In de kop van het algemeen klassement zijn vandaag geen wijzigingen. Zo blijft de rode leiderstrui om de schouders van Jumbo-Visma kopman Primoz Roglic en volgt Richard Carapaz op 39 seconden. Wout Poels blijft met de zesde plaats de beste Nederlander in Spanje.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter