Werder Bremen maatje te groot voor FC Groningen

29 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gudmundsson geblesseerd uitvallen

Werder Bremen maatje te groot voor FC Groningen

BREMEN – FC Groningen is in voorbereiding op de competitie zaterdagmiddag in het Duitse Lohne tegen een fikse oefennederlaag aangelopen. Werder Bremen was met 4-0 duidelijk een maatje te groot voor de spelers van coach Danny Buijs.

Blessure Gudmundsson

Naast de nederlaag liep Gabriel Gudmundsson een blessure op. Gudmundsson moest al binnen tien minuten het speelveld verlaten met een ernstig lijkende blessure.

Afwezigen

Arjen Robben, Jan de Boer, Görkem Can, Ahmed El Messaoudi, Patrick Joosten en Nicklas Strunck waren er niet mee afgereisd naar Duitsland. Zij werkten ieders een apart programma af in Groningen.

Op zondag 6 september sluit FC Groningen in het eigen stadion de voorbereiding op het nieuwe seizoen af. Dan speelt de trots van het noorden tegen het Duitse Arminia Bielefeld.

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter