Wiedwald en van Rhijn naar FC Emmen

5 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Transfermarkt –

Wiedwald en van Rhijn naar FC Emmen

EMMEN – Ricardo van Rhijn en Felix Wiedwald hebben een contract bij FC Emmen getekend. Ricardo van Rhijn heeft een contract getekend van een jaar bij de Drentse eredivisionist en de Duitse doelman Felix Wiedwald komt transfervrij over van Eintracht Frankfurt.

Van Rhijn

De 29-jarige verdediger begon zijn loopbaan in het betaalde voetbal bij Ajax. Van Rhijn maakte zijn debuut bij de Amsterdamse club in het toernooi om de KNVB Beker tegen Noordwijk. Vorig seizoen vertrok de verdediger naar Heerenveen, waar hij ook een contract voor een jaar tekende.

Wiedwald

Wiedwald heeft wel wat ervaring op het hoogste voetbalniveau. In het seizoen 2015-2016 was hij de eerste doelman van Werder Bremen en verdiende daarmee een transfer naar Leeds United. Via Engeland keerde Wiedwald terug in Duitsland bij Eintracht Frankfurt waar hij reservedoelman was. Het afgelopen seizoen keepte Wiedwald 15 wedstrijden voor MSV Duisburg.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...