Wielrenner Eekhoff krijgt wereldtitel niet terug

Wielrenner Eekhoff krijgt wereldtitel niet terug

28 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Wielrenner Eekhoff krijgt wereldtitel niet terug

WIELRENNEN – Wielrenner Nils Eekhoff heeft bij het sporttribunaal CAS in Lausanne geen gelijk gekregen in zijn zaak tegen de UCI wielerbond. De Nederlander had gehoopt alsnog zijn wereldtitel bij de beloften van 2019 terug te krijgen. Eekhoff was naar het CAS gestapt, omdat hij na de WK-wegwedstrijd in Yorkshire volgens hem onterecht was gediskwalificeerd.

Gediskwalificeerd

Eekhoff was tijdens de WK wegwedstrijd in Yorkshire vroeg ten val gekomen. Bij die val was zijn schouder uit de kom geschoten, maar de renner zette de koers toch voort. Tijdens de achtervolging op het peloton zou hij te lang hebben gestayerd achter een auto en zich bij het aanpakken van een bidon hebben laten voorttrekken.

Eekhoff slaagde er in om weer terug te keren in het peloton. Vervolgens sprintte hij naar de wereldtitel. Toen hij zijn regenboogtrui in ontvangst wilde nemen, hoorde hij dat hij was gediskwalificeerd.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!