Willem II in Tilburg te sterk voor Heerenveen

Willem II in Tilburg te sterk voor Heerenveen

13 maart 2021 Uit Door Sportredactie

Willem II in Tilburg te sterk voor Heerenveen

TILBURG – Willem II heeft in de strijd om degradatie in eigen huis een belangrijke overwinning geboekt. In het Willem II stadion waren de Tilburgers met 3-1 te sterk voor SC Heerenveen. De doelpunten werden gescoord door Holmén (28)1-0, Wriedt (55)2-0, Nunnely (59)3-0 en J.Veerman (73)3-1.

Belangrijke punten

Het was in Tilburg een belangrijke overwinning voor Willem II. De ploeg van trainer Željko Petrović staat in de gevaarlijke degradatiezone in de eredivisie. Na de overwinning op Heerenveen komen de Tilburgers op 21 punten in de hoogste divisie van het Nederlands voetbal. Hiermee staan ze 16e. ADO staat met 15 punten op de 17e plaats en FC Emmen staat met 13 punten laatste.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...