Willem II wint eenvoudig van Progrès

Willem II wint eenvoudig van Progrès

16 september 2020 0 Door Sportredactie

Tilburgers dankzij 0-5 zege door naar derde voorronde

Willem II wint eenvoudig van Progrès

NIEDERKORN – Willem II is eenvoudig doorgedrongen tot de derde voorronde van de Europa League. Op bezoek bij de Luxemburgse FC Progrès Niederkorn deden de Tilburgers wat ze aan hun stand verplicht waren: 0-5.

Rangers FC

Met de zege op zak heeft Willem II in ieder geval een thuisduel afgedwongen. De mogelijke tegen in de volgende ronde is Rangers FC. De Tilburgers treffen namelijk de winnaar van het duel tussen de Schotse topclub en Lincoln Red Imps uit Gibraltar, die elkaar donderdag treffen. Daarna is er overigens nóg een voorronde, voordat het hoofdtoernooi van de Europa League van start gaat.

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter