Winst voor Cambuur en De Graafschap

4 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Cambuur stevig aan kop in eerste divisie –

Winst voor Cambuur en De Graafschap

MAASTRICHT / VELSEN – SC Cambuur en De Graafschap zijn het weekend goed begonnen. Zowel de koploper Cambuur als De Graafschap wisten vrijdagavond hun uitduel te winnen.

SC Cambuur wint bij Telstar

SC Cambuur moest na 54 minuten spelen een achterstand wegwerken bij Telstar. De ploeg uit Velsen kwam op voorsprong door een goal van Velzen. Cambuur speler Jacobs trok de stand 7 minuten later weer gelijk. Lieftink maakte in de 83e minuut de winnende treffer voor de Friezen.

Cambuur gaat na de zege bij Telstar stevig aan de leiding in de eerste divisie. De ploeg uit Leeuwarden heeft 37 punten uit 15 duels weten te verzamelen. Telstar staat met 22 punten 7e.

Drie punten voor De Graafschap

De Graafschap blijft in achtervolging op SC Cambuur en Almere City. De ploeg van trainer Mike Snoei had een moeilijk avondje maar greep uiteindelijk toch de winst in Maastricht. Schroijen zette MVV in de 11e minuut op voorsprong. Seuntjens trok de stand in de 17e minuut echter al weer gelijk.

Na de rust zette Van Heertum (50) de superboeren op voorsprong. Het was in de 71e minuut opnieuw Schroijen die MVV weer op gelijke hoogte bracht. Lieftink schoot in de 83e minuut De Graafschap naar de overwinning.

De Graafschap komt na vanavond op 31 punten en staat hiermee 3e. MVV staat met 10 punten 18e.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!