Winst voor Feyenoord en Sparta

Winst voor Feyenoord en Sparta

13 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Rotterdammers winnen in eredivisie –

Winst voor Feyenoord en Sparta

TILBURG/VENLO – De Rotterdamse clubs in de eredivisie Feyenoord en Sparta hebben zondag gewonnen. Feyenoord won in Venlo van VVV (0-3) en Sparta deed hetzelfde bij Willem II (1-3).

Winst voor Feyenoord en Sparta
Feyenoord wint bij VVV

Feyenoord

Feyenoord kwam in Venlo pas los in de tweede helft. Na een ruststand van 0-0 opende Toornstra in de 69e minuut de score. Steven Berghuis zette de teller vervolgens nog geen vijf minuten later op 2-0. En Toornstra had de smaak na zijn eerste goal te pakken en zorgde vervolgens in de 77e minuut voor de 3-0 eindstand.

Winst voor Feyenoord en Sparta
Winst voor Sparta in Tilburg

Sparta

De tweede Rotterdamse voetbalclub Sparta deed goede zaken bij Willem II. Sparta speelde het spelletje slimmer dan de Tilburgers. Zo was het Thy die in de 6e minuut de score opende voor de Rotterdammers. Duarte sloeg vervolgens vlak voor de pauze toe (0-2) en maakte direct na de thee zijn tweede goal (0-3). Wriedt schoot in de blessuretijd de enige goal van Willem II in de touwen.

Feyenoord staat na vandaag op 26 punten en doet mee in de strijd om de landstitel. Sparta staat met 15 punten negende in de eredivisie. VVV en Willem II staan respectievelijk 15e en 16e.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter