Winst voor Feyenoord en Sparta

Winst voor Feyenoord en Sparta

22 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Rotterdams eredivisieclubs pakken overwinning –

Winst voor Feyenoord en Sparta

ROTTERDAM – De Rotterdamse eredivisieclubs Feyenoord en Sparta hebben zondag drie punten weten binnen te halen. Feyenoord won bij Fortuna Sittard (1-3) en Sparta klopte in eigen huis ADO met maar liefst 6-0.

Snelle rode kaart Feyenoord

Feyenoord heeft zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard met 1-3 weten te winnen. Ondanks een vroege rode kaart van Kökcü bleef de ploeg van Dick Advocaat zonder problemen overeind.

Via een snelle goal van Fleming (29 seconden) keek Feyenoord snel tegen een 1-0 achterstand aan. Toen Kökcü even daarna met rood van het veld werd gestuurd leek het een moeilijke middag voor Feyenoord te gaan worden. Dankzij een droomgoal van Senesi en een benutte penalty van Berghuis ging Feyenoord met een 1-2 voorsprong de rust in.

In de tweede helft maakte Fortuna Sittard wel jacht op de gelijkmaker, maar kreeg het geen hele grote kansen. Feyenoord kreeg vlak voor tijd nog een penalty die opnieuw feilloos door Berghuis werd benut.

Sparta spaart ADO niet

Goed verzorgd voetbal, mooi uitgespeelde goals en ook nog eens de nul; een veel betere dienst had Sparta het afgelopen week overleden clubicoon Pim Doesburg niet kunnen bewijzen. Op het eigen Kasteel hadden de Rotterdammers zondag geen kind aan het zwakke ADO Den Haag: 6-0.

Gratis Livestream!

Winst voor Feyenoord en Sparta
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter