Winst voor Jong Ajax en NEC

Winst voor Jong Ajax en NEC

19 oktober 2020 0 Door Sportredactie

– Rood voor Jensen en Mokono –

Winst voor Jong Ajax en NEC

AMSTERDAM/UTRECHT – Jong Ajax en NEC hebben vrijdagavond weten te winnen in de Keuken Kampioen Divisie. Jong Ajax wist op eigen veld met 3-2 te winnen van Jong AZ. NEC Nijmegen scoorde er tegen Jong Utrecht op los (1-4).

Rode kaarten

In het duel van Jong Ajax en Jong AZ kreeg Ajax speler Jensen na een pittige overtreding al in de 22e minuut een rode kaart van scheidsrechter Bijl. Ondanks de rode kaart raakte Jong Ajax niet van de wijs en wisten de Amsterdammers uiteindelijk een 3-2 overwinning binnen te slepen.

In het duel tussen Jong Utrecht met NEC liep Mokono na een tweede gele kaart tegen rood (32e min.) aan. Ondanks de rode kaart scoorde NEC er flink op los in Utrecht. Het duel eindigde maar liefst in een 1-4 voordeel van de Nijmegenaren.

Winst voor Jong Ajax en NEC
Jong FC Utrecht – NEC 1-4

Gratis Livestream!

Winst voor Jong Ajax en NEC
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter