WK afstand tickets voor Roest, Krol en Nuis

WK afstand tickets voor Roest, Krol en Nuis

27 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Schaatsen –

WK afstand tickets voor Roest, Krol en Nuis

HEERENVEEN – Patrick Roest gaat samen met Thomas Krol en Kjeld Nuis Nederland op de 1.500 meter vertegenwoordigen op de WK afstanden.

Haarscherpe tijd

Patrick Roest verraste zondag iedereen door de 1.500 meter op het kwalificatietoernooi in Heerenveen te winnen. Roest kwam als eerste topper aan de start en zette direct een haarscherpe tijd van 1.43,79 neer. Thomas Krol wist de tijd van Roest niet te verbeteren en noteerde in 1.43,85 de tweede tijd. Kjeld Nuis eindigde op ruime achterstand als derde (1.44,68).

Geen EK Allround voor Kramer

Tienvoudig Europees Kampioen Sven Kramer stelde met 1.47,79 teleur. Kramer eindigde als zeventiende en mag mede door dit tegenvallend resultaat niet deelnemen aan de EK Allround.

WK afstand tickets voor Roest, Krol en Nuis
Sven Kramer niet naar EK Allround

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter