WK veldrijden in Oostende

WK veldrijden in Oostende

31 januari 2021 Uit Door Sportredactie

WK veldrijden in Oostende

OOSTENDE – Zaterdag en zondag 30 en 31 januari worden in Oostende de Wereldkampioenschappen veldrijden verreden. Zaterdagmiddag gaan de vrouwen van start voor de Wereldtitel en zondagmiddag is het de beurt aan de mannen. De wedstrijden zijn live op tv en via een gratis stream te zien.

Programma WK Veldrijden in Oostende

Zaterdag 30/01
11:45 – 12:30 Officiële training
13:30 UCI wereldkampioenschap cyclocross – Heren U23
14:00 – 14:30 Officiële training
15:10 UCI wereldkampioenschap cyclocross – Dames Elite

Zondag 31/01
11:45 – 12:30 Officiële training
13:30 UCI wereldkampioenschap cyclocross – Dames U23
14:00 – 14:30 Officiële training
15:10 UCI wereldkampioenschap cyclocross – Elite Heren

De wedstrijden zijn te zien bij de NOS, Sporza, Eurosport en via de gratis streampagina!

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...