WK-zilver voor Femke Kok, Brons N’tab

WK-zilver voor Femke Kok, Brons N’tab

12 februari 2021 Uit Door Sportredactie

HEERENVEEN – Op de WK afstanden in Heerenveen heeft Femke Kok het zilver op de 500 meter gewonnen. Kok moest de Russische Golikova voor laten gaan. Bij de mannen wist Dai Dai N’tab op dezelfde afstand een bronzen medaille te winnen. Het goud ging naar de Canadees Dubreuil. De Rus Pavel Koelizjnikov eiste het zilver op.

Twee keer goud op ploegenachtervolging

Op de ploegenachtervolging wisten zowel de vrouwen als de mannen de wereldtitel voor zich op te eisen. De vrouwen Ireen Wüst, Antionette de Jong en Irene Schouten gaven de Canadese en Russische ploeg het nakijken.

Ook de mannen ploeg greep met Patrick Roest, Marcel Bosker en WK-debutant Beau Snellink greep het goud. De Nederlanders bleven Canada en Rusland voor. De favorieten uit Noorwegen stelden met de vierde plaats teleur.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...