Woods wint zevende Vuelta etappe

Woods wint zevende Vuelta etappe

27 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Carapaz blijft in de rode trui –

Woods wint zevende Vuelta etappe

VUELTA – Michael Woods heeft de zevende etappe in de Vuelta gewonnen. Hij bleef in de etappe van Vitoria-Gasteiz naar Villanueva de Valdegovia Omar Fraile en Alejandro Valverde in de finale voor.

Klassement ongewijzigd

De top van het klassement bleef ongewijzigd. Richard Carapaz blijft in de rode trui rijden. Beste Nederlander in het algemeen klassement is Wout Poels. De renner van Bahrein MCLaren staat met een achterstand van 3 minuten en 19 seconden op de leider dertiende.

Woensdag fietst het peloton van Logroño naar Alto de Moncalvillo. Een bergetappe met een lengte van 164 kilometer.

Woods wint zevende Vuelta etappe

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!