Wout van Aert Belgisch kampioen tijdrijden

Wout van Aert Belgisch kampioen tijdrijden

20 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Prolongatie van titel

Wout van Aert Belgisch kampioen tijdrijden

WIELRENNEN – Jumbo-Visma renner Wout van Aert heeft zijn Belgisch nationale titel tijdrijden weten te prolongeren. De 25-jarige wielrenner was in de individuele tijdrit over 39 kilometer sneller dan Victor Campenaerts en Frederik Frison.

Succesvolle hervatting Wielerseizoen

Van Aert kent sinds de hervatting van het wielerseizoen alleen maar succes. Zo was hij succesvol in Strade Bianche, Milaan – Sanremo en in de eerste etappe van het Critérium du Dauphiné. Van Aert legde de 39 kilometer van en naar Koksijde af in 50 minuten en 10 seconden. Daarmee was hij 30 seconden sneller dan Campenaerts.

Van Aert maakt deel uit van de ploeg van Jumbo-Visma, die op zaterdag 29 augustus in Nice aan de start staat van de Tour de France.

Wout van Aert Belgisch kampioen tijdrijden
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter