Wout van Aert sprint naar etappezege Tour

Wout van Aert sprint naar etappezege Tour

2 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Opnieuw etappezege voor Jumbo-Visma

Wout van Aert sprint naar etappezege Tour

PRIVAS – Wout van Aert heeft woensdagmiddag de vijfde Touretappe van Gap naar Privas op zijn naam geschreven. De Belg in dienst bij Jumbo-Visma was in de eindsprint te sterk voor Cees Bol  (Team Sunweb) en Sam Bennett (Deceuninck Quick-Step).

Klassement

Ook na de vijfde etappe blijft de gele trui om de schouders van de Fransman Julian Alaphilippe. De groene is vanaf vandaag in bezit van Sam Bennet. Bennet neemt de trui over van Peter Sagan. De Italiaan Benoit Cosnefroy draagt donderdag tijdens de zesde etappe de bolletjes trui en Cees Bol heeft de witte trui in zijn bezit.

Zesde etappe van Le Teil naar Mont Aigoual

Donderdag rijden de renners in 191 kilometer van Le Teil naar Mont Aigoual. Een pittige etappe waar de finish bergopwaarts ligt in Mont Aigoual. Het peloton passeert twee bergen van de derde categorie en een berg van de eerste categorie, deze ligt niet ver van de finish. Dus moeten de klassementsrenners op hun hoede zijn en de slag niet missen.

Wout van Aert sprint naar etappezege Tour

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter