Jumbo-Visma trekt ploeg terug uit Giro d’Italia

Wout van Aert wint openingsrit Dauphiné

12 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
Team Jumbo-Visma pakt leiding

Wout van Aert wint openingsrit Dauphiné

WIELRENNEN – De openingsrit van het Critérium du Dauphiné is een prooi geworden voor Wout van Aert van team Jumbo_Visma. De Belgische renner in dienst van Team Jumbo-Visma was na een massasprint als snelste in St.Christo-en-Jarez.

Voorbereiding op de Tour

De meeste renners gebruiken het critérium du Dauphiné als voorbereiding op de Tour de France. Het criterium wordt dit jaar in afgeslankte vorm verreden vanwege het coronavirus. Van de acht etappes worden er dit jaar maar vijf gereden, waarbij op te merken valt dat er geen enkele vlakke rit in is opgenomen. Zo is het wel een criterium waarbij de renners goed getest worden voor de Tour.

Kijk hier alle etappes gratis via de live-stream!

SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief! Kijk hier dus live naar de Livestream Critérium du Dauphiné maar ook nar vele andere sportwedstrijden als bijvoorbeeld voetbal, formule 1, schaatsen, atletiek, verlrijden en noem ze maar op.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twit
ter!


Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!