WTA Livestream Arantxa Rus – Serena Williams

WTA Livestream Arantxa Rus – Serena Williams

24 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Live 16e Finale maandag rond 19.00 uur

WTA Livestream Arantxa Rus – Serena Williams

NEW YORK – De Nederlandse tennisster Arantxa Rus treft bij het WTA-tennistoernooi in Cincinnati in de tweede ronde de Amerikaanse Serena Williams. De partij tussen Rus en Williams is hier live en gratis te zien via de livestream.

Livestream-1, Livestream-2, Livestream-3

Plaatsing

Rus die zich via het kwalificatietoernooi plaatste voor het hoofdtoernooi won in de eerste ronde vrij overtuigend van de Belgische Alison Van Uytvanck. De setstanden waren 6-2 en 6-3.

Serena Williams is bij het toernooi als derde geplaatst en had in de eerste ronde een bye. Met Williams treft Rus een pittige tegenstander. Want de Amerikaanse won in het verleden 23 grand slam titels.

Voorbereiding op US Open

Het toernooi van Cincinnati geldt als voorbereiding op de US Open (31 augustus-13 september) en wordt vanwege het coronavirus eenmalig in New York gespeeld. Voor Rus is het Western & Southern Open haar derde toernooi sinds de hervatting van het seizoen. Eerder deze maand kwam ze in actie in Palermo (eerste ronde uitgeschakeld) en Praag (tweede ronde uitgeschakeld).

Eind deze maand doet Rus ook mee aan de US Open, waarvoor ze dankzij haar ranking rechtstreeks is geplaatst. Ze is de enige Nederlandse in het enkelspel van het Grand Slam-toernooi, dat door de coronacrisis vooral bij de vrouwen minder sterk bezet is dan normaal.

Toppers niet naar US Open

Onder anderen Kiki Bertens, nummer één van de wereld Ashleigh Barty, Simon Halep en titelverdedigster Bianca Andreescu ontbreken bij de US Open. Deze topspeelsters mijden het toernooi wegens de coronavirus.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter