Zwak Heerenveen onderuit tegen AZ

Zwak Heerenveen onderuit tegen AZ

8 november 2020 0 Door Sportredactie

– AZ wint in Abe Lenstra stadion –

Zwak Heerenveen onderuit tegen AZ

HEERENVEEN – AZ heeft zondagmiddag in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen goede zaken gedaan. De ploeg uit Alkmaar won met 3-0 van SC Heerenveen. Het is voor AZ de tweede overwinning van dit seizoen.

Niet aan te pas

SC Heerenveen kwam er vandaag niet aan te pas. AZ speelde de hele wedstrijd met de Friezen. Zo schoot Koopmeiners in de 29e minuut vanaf de elf meter 0-1 binnen en was het Woudenberg die AZ voor de rust via een eigen doelpunt aan de 0-2 hielp. Direct na de pauze schoot Karlsson de 0-3 binnen waarna sc Heerenveen het hoofd liet hangen en geen echte kansen meer creëerde.

AZ klimt door de overwinning naar de achtste plaats in de eredivisie. SC Heerenveen blijft met zestien punten uit acht wedstrijden zesde.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter