Zweedse schaatser Nils van der Poel verrast met wereldtitel op 5 kilometer

Zweedse schaatser Nils van der Poel verrast met wereldtitel op 5 kilometer

11 februari 2021 Uit Door Sportredactie

HEERENVEEN – De Zweedse schaatser Nils van der Poel heeft bij de WK afstanden in Heerenveen het goud gewonnen. Van der Poel was 1,65 seconde sneller dan de Nederlandse favoriet Patrick Roest. Het brons ging naar de Rus Sergej Trofimov.

Kramer en Bergsma

Jorrit Bergsma klokte in Thialf de vijfde tijd. Sven Kramer eindigde teleurstellend als negentiende. Kramer nam in de slotfase van zijn race gas terug en liet het lopen. Achteraf bleek dat het vlak voor zijn race in zijn rug geschoten was. De 34- jarige Kramer komt vrijdag niet in actie op de ploegenachtervolging. Patrick Roest, Marcel Bosker, Beau Snellink en Chris Huizinga vormen vrijdag nu een team bij de ploegenachtervolging.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...